Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Нещодавно Олександр був у США, де зустрівся з усіма відомим американським актором Айзеком Левом Шрайбером. Зараз він побував на одній із найбільших у світі щорічних IT-конференцій Web Summit. Перебуваючи на сцені, він виголосив найважливіші слова щодо повномасштабної війни.

Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/
Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa/

"Українці відчайдушно борються за свою свободу і майбутнє всієї Європи. Я пишаюся сміливістю мого народу, їхнім світлом, що сяє на весь світ. Щасливий, що разом із партнером ще раз змогли розповісти про Україну, її вільну націю та надійному національному бізнесі з головної сцени Web Summit. Не зупиняємось і боремося. Слава Україні!", - пише Олександр Усік у публікації.

І якщо раніше боксер міг оскандалитися через своє кохання до російської церкви, зараз він повністю реабілітувався. А ось його друг Василь Ломаченко – досі немає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Велике дякую Олександру за те, що ви робите. Наш чемпіон з великим серцем", - пише один із користувачів у коментарях.

Але варто відзначити і велику кількість його скривджених фанатів із Росії, яким не подобається те, що він каже. Але якось байдуже.

Олександр Усик, скріншот: Instagram
Олександр Усик, скріншот: Instagram

Олександр Усик, скріншот: Instagram
Олександр Усик, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Катя Усик показала, як прощається з чемпіоном десь у Європі: "Все буде..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик знайшов нового друга в США, забувши про Василя Ломаченка: "Для мене честь"

Знай.ua писав, Василь Ломаченко, перемігши схопився за прапор України, але забув про війну: "Тобі не соромно?"