Абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок проти Ентоні Джошуа, зараз є офіційним послом платформи United24 .

Нещодавно Олександр був у США, де зустрівся з усіма відомим американським актором Айзеком Левом Шрайбером. Далі він бував на одній із найбільших у світі щорічних IT-конференцій. І тепер розповідає про те, з ким він продовжить на весь світ розповідати про повномасштабну війну, яку розпочали росіяни проти України.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"І залучати ще більше коштів на підтримку України. Запорукою цього стануть глобальні спонсорські та медійні контракти. Бізнес, влада, спорт об'єднуються, щоб європейське та світове суспільство, глобальні бренди та бізнес-гіганти включалися до проектів, започаткованих UNITED24", - пише Олександр Усик у публікації.

Василя Ломаченка Олександр не згадує зовсім після всіх його витівок від початку війни. У коментарях, уже за традицією, з'явилося багато його колишніх фанатів із Росії, які досі вірять, що вони зможуть щось захопити... і якось перемогти нас.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

"Ти теж Бандера чистий, раз підтримуєш свого президента... Хоча якогось президента, через пару місяців усі в Америці житимете на підтримку України", "Дякую за твою позицію", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Усик нагадав, за що бореться Україна, поки російських фанатів "бомбіт" від правди

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Усик показала, як прощається з чемпіоном десь у Європі: "Все буде..."

Знай.ua писав, Олександр Усик знайшов нового друга в США, забувши про Василя Ломаченка: "Для мене честь"