Для всіх шанувальників українського футболу є чудові новини. Ні, ми зараз не про Мудрика з "Челсі" чи Зінченка з "Арсеналу". З британськими легіонерами поки що тихо, справжні "спекотні" новини прийшли з французького Марселя.

Команда, де свого часу майоріла зірка Самюеля Етто, нещодавно зустрічалася з ПСЖ, в рамках 1/8 фіналу Кубка Франції. Тут себе з найкращого боку показав українець Руслан Малиновський.

Про це тепер пишуть усі спортивні українські видання та навіть блогери підхоплюють чудову новину.

Руслан Малиновський у матчі з ПСЖ, фото: sport.ua
Руслан Малиновський у матчі з ПСЖ, фото: sport.ua

Відомо, що "Марсель" удома приймав парижан на арені провансальців Велодром і завершилася перемогою господарів із рахунком 2:1. Марсель відкрив рахунок на 31-й хвилині, коли Алексіс Санчес реалізував пенальті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Руслан Малиновський у матчі з ПСЖ, фото: sport.ua
Руслан Малиновський у матчі з ПСЖ, фото: sport.ua

Парижани відновили паритет у рахунку у компенсований час до першого тайму. Гол у ворота Пау Лопеса забив Серхіо Рамос після передачі від Неймара.

А переможний гол у ворота ПСЖ забив український легіонер біло-блакитних Руслан Малиновський, який вийшов на гру у стартовому складі. На 57-й хвилині гри Руслан потужним ударом поклав гол у ворота парижан із середньої дистанції. Голкіпер команди суперника Джанлуїджі Доннарумма просто не зрозумів, що з ним зробив українець.

Для українця це сьомий матч у футболці Марселя та другий гол, але перший у Кубку Франції.

Таким чином, Марсель вийшов у чвертьфінал Кубка Франції, а ПСЖ із Неймаром та Месс завершив свої виступи у турнірі. Чинним переможцем турніру є Нант, який у фінальному матчі минулого року обіграв Ніццу з рахунком 1:0.

Нагадаємо, нападник "Шахтаря" Данило Сікан у Туреччині вирубав п'яного росіянина через вітання "Слава росії".

Раніше повідомлялося, дружина Малиновського натягла на великі груди футболку "Марселя" та порушила французів.

Також, жерар Піке після приниження у пісні Шакіри "BZRP" підкотив до колишньої Роналда Ірини Шейк.