Олександр Караваєв, захисник "Динамо" та гравець збірної України, поділився історією про пережиту російську окупацію в Херсоні.

Щоправда, ця ситуація не стосується футболіста або його родини, зокрема. Чоловік розповів про те, що могло статися із родичами його колеги з команди. Як виявилось, окупанти хотіли викрасти родину Віктора Коваленка, який якийсь час вже виступає в італійській "Спеції".

Віктор Коваленко, фото: Instagram
Віктор Коваленко, фото: Instagram

Інтерв'ю з Олександром Караваєвим було надруковано на YouTube-каналі УАФ. Футболіст зазначив, що окупанти намагалися знайти родичів Коваленка з метою викрадення їх та вимагання викупу.

"Був такий випадок, що окупанти приходили у двір, де жив Коваленко. Вони питали у сусідів, де проживає родина Коваленка. Я так розумію, вони хотіли їх викрасти та вимагати викупу", - заявив Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олександр Караваєв. Фото: YouTube
Олександр Караваєв. Фото: YouTube

Однак, на щастя, їм не вдалося їх виявити, тому й дали спокій родині Коваленка.

Караваєв зазначив, що подібні історії не рідкість під час повномасштабної війни... викрадення людей з метою отримання викупу стає поширеним явищем.

Нагадаємо, нападник "Шахтаря" Данило Сікан у Туреччині вирубав п'яного росіянина через вітання "Слава росії"

Як повідомляв "Знай.uа", зрадник Анатолій Тимощук пішов проти "своїх" через нагороди: більше не зможе тренувати

Знай.ua писав, Ярослав Ракицький повернувся в "Шахтар" після 3 років у російському "Зеніті": "Гімн заспіваєш?"