У трейлері для другого сезону документального серіалу про модель "Я Джорджина" вона розмірковувала про те, що минулого року вона мала найкращий і найгірший момент її життя в одну мить, коли вона народила близнюків, і лише один вижив.

"Мій пріоритет зараз - це моя сім'я і мої діти, - сказала Родрігес. - Я така щаслива і така вдячна".

Незважаючи на те, що життя тяжке, 29-річна дівчина знає, що їй треба продовжувати жити.

"Життя триває, - сказала вона. - У мене є причини рухатися далі і бути сильною".

Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Родрігес та 38-річний Роналду, повідомили у квітні 2022 року, що у них народилася дівчинка на ім'я Белла, але вони поверталися додому без її брата-близнюка.

"З глибоким сумом ми повинні повідомити, що наш малюк помер. Це найбільший біль, який можуть відчувати будь-які батьки, - написала пара на той час у Instagram. - Тільки народження нашої дівчинки дає нам сили прожити цей момент із деякою надією та щастям."

Кріштіану Роналду, фото: Instagram
Кріштіану Роналду, фото: Instagram

Наприкінці пара написала записку своєму покійному синові, написавши: "Наше маля, ти наш янгол. Ми завжди будемо любити тебе."

Роналду також є батьком ще чотирьох дітей, одного з яких йому народила якраз Джорджина Родрігес.

Зірка реаліті-шоу народила Алану, якій наразі 5 років, у листопаді 2017 року. Роналду та Родрігес разом з 2017 після зустрічі в магазині Gucci, де вона працювала.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду вилетів із "Манчестер Юнайтед" за шантаж Еріка тен Хага: "Коли все це вийшло назовні..."

Раніше ми повідомляли, що 37-річний Кріштіану Роналду повернувся до "Реалу Мадриду" після вильоту з ЧС-2022: Анчелотті радий допомогти.