Вже зовсім скоро, у неділю, 26 березня 2023 року, відбудеться довгоочікуваний матч збірної України, через довгі півроку очікування.

Наші футболісти зустрінуться з дуже сильним суперником – фаворитом нашої групи у рамках групового етапу відбору на Євро-2024. Ми зустрінемося з Англією на стадіоні "Уемблі" о 19:00 за київським часом.

Збірна України, фото: Facebook
Збірна України, фото: Facebook

Трансляцію матчу забезпечать OTT-платформа MEGOGO та регіональні канали "Суспільного". Про англійську збірну перед поєдинком важливо згадати те, що вона досягла 1/4 фіналу ЧС-2022 у Катарі, де поступилася збірній Франції; посіла 4-е місце у своїй групі Ліги націй та опустилася до дивізіону В; у п'яти останніх поєдинках усіх змагань має три перемоги, одну нічию та одну поразку.

А ще, що важливо, це те, що півзахисник Мейсон Маунт пропустить матч через травму.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо збірної України, то ситуація тут менш барвиста... багато хто згадає, що наші футболісти не потрапили на ЧС-2022, програвши у плей-офф відбору збірної Уельсу; команда посіла 2-е місце у своїй групі Ліги націй, залишившись у дивізіоні В; у п'яти останніх матчах у різних турнірах має дві перемоги, дві нічиї та одну поразку.

І те, що наразі Олександр Петраков не є тренером збірної. Йому на заміну прийшов Руслан Ротань до того моменту, поки команду не очолить Сергій Ребров.

Нагадаємо, екстренер збірної України викликав гравців з чемпіонату РФ: працюватиме з ними заради Євро-2024.

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України готова до відбору на Євро-2024 - навіть Коноплянку повернули: "За які заслуги?"

Знай.ua писав, окупанти шукали сім'ю зірки збірної України, щоб заробити грошей: "Хотіли викрасти..."