Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Раніше він був великим другом іншого спортсмена з Одеської області — Василя Ломаченка, який, у свою чергу, після війни пішов цілком протилежною доріжкою, продовжуючи підтримувати УПЦ МП і бачити "братів" серед росіян.

Ломаченко. Фото: скриншот Youtube
Ломаченко. Фото: скриншот Youtube

Однак, як виявилося, Олександр також може продовжувати ховати "скелети в шафі", оскільки 29 березня 2023 року його помітили біля Києво-Печерської лаври, звідки того дня мали виселятися московські попи. А зараз ще один момент був помічений.

"Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій – наш стовп. Світ усім! З Богом!" – написав Ломаченко у черговій публікації, підтримуючи агентів ФСБ.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

І цю посаду несподівано "лайкнув" Олександр Усик, чим би цей жест не здавався.

Олександр Усик, скріншот: Instagram
Олександр Усик, скріншот: Instagram

До речі, цей інцидент боксер досі не прокоментував. У цей же час він дає інтерв'ю, в якому розповідає про те, чому не відбувся бій із Тайсоном Ф'юрі, про книгу українця та багато іншого.

"Ця людина має величезну силу волі, працьовитість, людинолюбство, Любов до Батьківщини та шляхетність" , - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, "Дайте йому за харою": Олександр Усик згадав, як його зустріли в Україні після скасування бою з Ф'юрі

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Усіка пояснила, як боксер опинився в Лаврі поруч із московськими попами: "Кожному потрібен шлях"

Знай.ua писав, Олександр Усик зізнався, що Ф'юрі "боявся" виходити ним на ринг - через це бій скасувався