Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Наразі тренер іншого спортсмена, легковаги Дениса Беринчика Єгор Голуб вирішив розповісти про випадок на дорозі, коли Вусік був за кермом автомобіля – Toyota Land Cruiser 200.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Хоча ще 11 років тому, 2012 року Федерація боксу України вручила спортсмену Volvo XC90. Зрештою історія полягає в тому, що в якийсь момент їх хтось вирішив підрізати на дорозі, не чекаючи, хто сидить за кермом.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Це вкотре, за словами тренера, доводить, що Усік – простий хлопець. Яким був, таким і лишився. Хоча тепер у нього, звичайно, більше справ - "гучні" бої, троє дітей, сім'я.

"А так він завжди на зв'язку, може додому заїхати та приїхати до зали: "Є зв'язок. Я ніде не кричу, що він мій друг. Виставляти фото. Навіщо?", - додав тренер.

Нагадаємо, Олександр Усик підтримав Ломаченка у його боротьбі за московських попів: "Митрополит - наш стовп"

Як повідомляв "Знай.uа", "Дайте йому за харою": Олександр Усик згадав, як його зустріли в Україні після скасування бою з Ф'юрі

Знай.uа писав, дружина Усика пояснила, як боксер опинився в Лаврі поруч із московськими попами: "Кожному потрібен шлях"