Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Нещодавно тренер легковаги Дениса Беринчика розповідав про кумедний випадок на дорозі, коли машину, за кермом якої був Олександр, вирішив підрізати невідомий громадянин та вийти "поспілкуватися".

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

А зараз стоїть розповісти про скривдженого ексчемпіона Григорія Дрозда, який висловив думку, нібито Олександр Усік мав зробити так само, як і Василь Ломаченко. Тобто захистити УПЦ МП. Вони, нагадаємо, мають залишити Києво-Печерську лавру.

Ломаченко, як ви знаєте, активно використовує свою сторінку у соціальній мережі Instagram, щоб підтримувати московських попів. А від недавнього часу для критики Зеленського порівнюючи Україну з Німеччиною часів Другої світової.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Безумовно, увага такої відомої людини, як Олександр Усик, і його слова могли викликати резонанс, якби вона була на захист церкви. Це могло дійти до чиновників", - заявив Дрозд.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Крім цього, Григорій Дрозд згадав, що колись український боксер дав обіцянку стати на захист Лаври. Однак чомусь забув, що російський та білоруський уряд також якось обіцяли, що нападу на Україну та окупації наших територій не буде.

Нагадаємо, Олександра Усика підрізали на дорозі і вийшли розбиратися, не знаючи, хто за кермом: "Мені вже смішно..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Усик підтримав Ломаченка у його боротьбі за московських попів: "Митрополит - наш стовп"

Знай.ua писав, "Дайте йому по харі": Олександр Усик згадав, як його зустріли в Україні після скасування бою з Ф'юрі