Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Наразі чоловік дав чергове інтерв'ю на Youtube, під час якого вдалося обговорити багато цікавих питань, включаючи "перевзування", реакцію на хейт, волонтерство, зустріч із Валерієм Залужним та Президентом України Володимиром Зеленським.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Про останнє спілкування хочеться поговорити окремо. Олександру видалася така можливість, оскільки він є послом платформи United24. Вусік заявив, що це сталося протягом 45-хвилинної перерви у Володимира Зеленського. На цій зустрічі було дуже тепло, за словами боксера. Президент поцікавився у нього як діти, сім'я. Хоча там був не лише він – Андрій Шевченко та інші.

"Чи спортсмен Володимир Олександрович? Він тренується щодня. Я думаю, що він більше з нами поспілкувався б, але після цього вже чекали людей. 45-хвилинну таку перерву, ми поговорили про подальшу роботу нас, послів , та платформи взагалі", - заявив Олександр Усик.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

У коментарях під цим відео українці захотіли, щоб у якийсь момент спортсмен розповів про свою думку щодо друга (або колишнього друга) Василя Ломаченка, який зараз бореться за московських попів (УПЦ МП) і ніяк не прославляє Україну на міжнародній арені.

Нагадаємо, "на захист церкви": від Усика вимагають "врятувати" московських попів, взявши приклад із Ломаченко

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Усика підрізали на дорозі і вийшли розбиратися, не знаючи, хто за кермом: "Мені вже смішно..."

Знай.ua писав, Олександр Усик підтримав Ломаченко в його боротьбі за московських попів: "Митрополит - наш стовп"