Чемпіон Франції ПСЖ цілком підтвердив свою силу у черговому турі місцевого футбольного чемпіонату розбивши новачка ліги.

Про це повідомляють ЗМІ.

Повідомляється, що четвертий тур Ліги 1 для ПСЖ пройшов на полі новачка ліги Німа. Після впевнених 2:0 в першому таймі, в другому парижани пропустили двічі, але все ж зуміли дотиснути суперника і здобути четверту перемогу поспіль.

Нім - ПСЖ 2:4

Голи: Бобішон, 63, Савани, 71 (з пенальті) - Неймар, 36, Ді Марія, 40, Мбаппе, 77, Кавані, 90.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ним: Бернардоні, Паки, Алакуш, Ландрі, Бріансон, савани, Валле (Бозок, 87), Діалло (Бобішон, 46), Ріпарія, Гійом (Депре, 66), Тіуб.

ПСЖ: Ареола, Кімпембе, Тіаго Сілва, Меньє, Маркіньос, Нсок (КЕРЕРА, 67), Ді Марія (Дракслер, 83), Рабьо, Кавані, Мбаппе, Неймар (Нкунку, 90).

Попередження: Діалло, Мбаппе, Неймар, Меньє.

Вилучення: Саванна, 90 - Мбаппе, 90.

Разом з тим варто відзначити, що раніше хорватського гравця Луку Модріча визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів сезону – 2017/2018 за версією УЄФА. Він грає за мадридський Реал.

Відомо, що за звання найкращого футболіста півзахисник "Реала" обійшов вже колишнього нападника мадридського гранду, а нині гравця "Ювентусу" Кріштіану Роналду та нападника англійського "Ліверпулю" Мохамеда Салаха.

Лука виступає за "Реал" з 2012 року. Його контракт укладений до літа 2020 року. В складі мадридців півзахисник за 6 сезонів завоював 14 трофеїв, які включають і 4 кубка Ліги чемпіонів.

У ЗМІ раніше стало відомо, що Модріч може піти в міланський "Інтер". Однак президент "Реала" Флорентіно Перес поспішив зазначити, що віддасть півзахисника лише при одній умові.

"Єдиний варіант, при якому Модріч піде куди-небудь – якщо хтось заплатить 750 мільйонів євро", - заявив Перес.

Раніше УЄФА озвучив найкращий гол минулого сезону. Згідно з результатами голосування на офіційному сайті, в минулому сезоні найкращий гол забив Кріштіану Роналду у ворота "Динамо" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб з 346 тисяч любителів футболу, які взяли участь в опитуванні.

Зазначимо, кращим гравцем Ліги Європи 2017/18 став лідер "Атлетіко" і збірної Франції Антуан Грізманн. Ім'я кращого футболіста минулого сезону турніру було оголошено під час жеребкування групового раунду Ліги Європи 2018/19.

Модріч образив Роналду/Кращий гравець УЄФА 2018 Нагадаємо, відомий футболіст став жертвою зухвалого нападу.

Як повідомляв "Знай.ua", київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.

Також "Знай.ua" писав, що УЄФА кардинально змінив формат Ліги Чемпіонів.