Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) зізнався, що давно стежить за кар'єрою чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Мені дуже сподобався бій Джошуа з Повєткіним. Він був інтригуючим. Не знаю, це заслуга Повєткіна чи таким був план Ентоні Джошуа, але до початку бою британець не виглядав добре. Мені дуже сподобалася атмосфера на стадіоні Уемблі, і я хотів би сам там провести бій.

Ентоні Джошуа та Олександр Повєткін
Ентоні Джошуа та Олександр Повєткін

Я давно стежу за Джошуа. Я вперше побачив його у фіналі чемпіонату світу 2011 року. Тоді я сказав, що він стане олімпійським чемпіоном у Лондоні. Я спостерігав за всіма його боями в Лондоні на Олімпійських іграх і, звичайно ж, за його професійними боями. Мене це цікавить, я маю на увазі, що цікаво спостерігати за боями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Я не впевнений, що наш бій з Джошуа пройде в наступному році, але коли промоутери почнуть переговори між нами, тоді я буду готовий до цього. Знаєте, я завжди кажу: "Якщо ви хочете змусити Бога посміхнутися, розкажіть йому про свої плани". Тому я не загадую наперед", - заявив Усик в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, 10 листопада в Манчестері (Великобританія) Олександр Усик проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.