В естонському Талліні чоловік з сокирою увірвався у відділення банку і розбив термінал і кілька комп'ютерів.

Як повідомляє Delfi, мова йде про банк SEB в центрі естонської столиці. Вказується, що правоохоронці затримали зловмисника.

"Чоловік з сокирою розбив скло в головній конторі банку SEB на вулиці Торнімяе в центрі Талліна, яка була закрита з нагоди вихідного дня, увірвався в приміщення і розбив термінал і кілька комп'ютерів", - передає місцева поліція.

Копи поки не встановили мотиви чоловіки 1963 року народження. Хулігана затримано і доставлено у відділення поліції.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що термін в два з половиною роки ув'язнення, з яких сім місяців доведеться відсидіти за гратами, отримав капітан Сил оборони Естонії Іво Юрак. Такий вирок 39-річному чоловікові виніс Харьюській повітовий суд за розголошення державної таємниці. Він також визнаний винним у веденні приватної розшукової діяльності та незаконному обігу вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще