Досягнення українських боксерів в усі роки радували Україну, ось і зараз тренер боксерського клубу "Колізей" Олександр Погодін поділився інформацією, яка зігріє душу кожного жителя України. Він повідомив, що українські боксери вибороли 7 призових місць в міжнародному боксерському турнірі в Естонії. Двоє наших боксерів стали переможцями у своїх вагових та вікових категоріях, ще 5 - отримали другі місця. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

З 18-20.04.2019р. в м. Маарду що в Естонії, проходив 40-й міжнародний турнір з боксу, присвячений пам`яті Олександра...

Geplaatst door Alexandr Pogodin op Zaterdag 20 april 2019

"З 18-20.04.2019 р. р. в Маарду що в Естонії, проходив 40-й міжнародний турнір з боксу, присвячений пам'яті Олександра Баранова в якому взяло участь 124 учасника з
країн: Естонія, Литва (Паневежес, Клайпеда), Латвія (Рига, Юрмала, Даугавпілс, Єлгава, Олайне), Фінляндія, Білорусь (Мінськ, Могильов, Вітебськ), Україна (Чернівці), Німеччина, Вірменія і Росія.
Нам дуже приємно, що ми єдина команда, яка представляла не тільки місто Чернівці, але і всю Україну..."- повідомив Олександр.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, він повідомив і те, що його команда вже вчетверте стає учасником цього турніру, демонструючи гідні результати. У цьому він бачить особливу заслугу головного тренера - Головача Євгена.

Українці в коментарях до допису висловили свої вітання і надії на те, що команда буде досягати все нових і нових висот.

Нагадаємо, що травма руки Ломаченка, яку він отримав у бою з британцем Ентоні Кроллою, виявилася більш серйозною, ніж очікувалося.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українська легкоатлетка Дар'я Михайлова показала третій результат на міжнародному напівмарафоні в Познані (Польща).

Також "Знай.uа" писав, що абсолютний чемпіон світу з боксу в першій важкій вазі українець Олександр Усик розповів, як він готується до дебютного бою в суперважкій вазі.