Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) переміг британського претендента Аміра Хана технічним нокаутом.

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Хан зазнав поразки від Крофуорда після пропущеного удару нижче пояса. Тренер був змушений зняти його, через що Аміру зарахували технічний нокаут.
32-річний британець вважає, що його суперник навмисно провів цей "заборонений прийом".
"У поєдинку підходив момент перелому, це 100%. Я бачив, як він починає сповільнюватися. П'ятий раунд був для нього просто жахливим. Це його стратегія: не можна не спеціально вдарити супротивника настільки нижче пояса. Він робив це свідомо, адже Кроуфорд професійний боксер. Пропустити таке гірше, ніж нокдаун.
Мій тренер Вергілій Хантер ставиться до мене, як до сина. Не буду говорити, що зупинити бій було поганим рішенням. Він вважав, що я не повинен битися далі, не відновившись до кінця", - сказав Хан в інтерв'ю Sport Press.

Бій Кроуфорд – Хан пройшов у Нью-Йорку, США.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав Знай.ua, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) переміг досвідченого японця Ніхіту Аракаву (32-7, 18 КО) та успішно провів перший захист титулу.

Берінчик переміг Аракаву одноголосним рішенням суддів - 120:107, 118:109 і 120:107 на користь українця.

Цей бій може стати для Берінчика останнім в Україні, оскільки боксером зацікавилася американська промоутерська компанія. Якщо вдасться укласти угоду, то наступний бій Берінчик проведе вже у США. Це рішення буде прийнято після бою Берінчика з Аракавою.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик може стати обов'язковим претендентом на бій з чемпіоном світу до кінця 2019 року.