Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував кадрову ситуацію в команді.

Відповідне відео з'явилось у мережі.

Зокрема, власник київського клубу розповів, що нинішній головний тренер Александр Хацкевич потрапив у дуже важкому кадрову ситуацію, адже у нинішньому економічному стані клуб більше покладався на власних вихованців.

"Хацкевич? Він працював з молоддю і потрапив в дуже важкі умови, де ціла група футболістів випала. Навіть в матчі з Шахтарем. Ми говоримо, що за Шахтар грав напіврезервний склад, але давайте і ми порахуємо. У нас не було Кадара - раз, не грав Миколенко - два, не було Вербича - три, Соля - чотири, Буяльського - п'ять. А це ж п'ять гравців основи", - зазначив Суркіс.

Ігор Суркіс
Ігор Суркіс

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім того президент Динамо нагадав, що форвард Артем Бєсєдін грав проти донецького Шахтаря із травмою. При цьому він не виходив на поле цілих вісім місяців.

"Давайте не забувати, що Бесєдін грав після важкої травми. Він не виходив на поле протягом восьми місяців, тому йому було дуже важко. І слава Богу, що зустріч закінчилася без травм", - відзначив Суркіс.

Крім того він заговорив про ймовірне підсилення складу у міжсезоння. За словами Суркіса поки ніхто не говорив про підписання гравців в окремі лінії. Проте тут же додав, що Динамо налаштоване повернути титули, які вже кілька років присвоює собі Шахтар.

Суркіс
Суркіс

"Посилення? Ніхто не говорить, що не треба в якихось лініях посилити. Але ми всі повинні знати, що в наступному році команда буде боротися і повертати собі титули. Можу сказати, що становлення команди за два роки, які пропрацював Хацкевич, вже пройшло ", - заявив Суркіс.

Нагадаємо, київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму. Новина з'явилась після того, як столичний клуб відхилив пропозицію одного з грандів серії А — "Наполі".

Як повідомляв "Знай.ua", гравці "Шахтаря" пожартували над гравцем "Манчестер Сіті" Олександром Зінченком, коли він позував з трофеєм УПЛ.

Також "Знай.ua" писав, що головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича може замінити екс-головний тренер збірної Польщі Адам Навалка.