Легендарний італійський клуб "Рома" готовий запропонувати Паулу Фонсеці досить значну пропозицію, щоб переманити його з донецького "Шахтаря".

За інформацією авторитетного італійського видання Corriere dello Sport, португальцю Фонсеці пообіцяли в Римі трирічний контракт із зарплатою у 2,5 мільйона євро за сезон.

Раніше La Gazzetta dello Sport повідомляла про те, що Паулу Фонсека є головним претендентом на тренерське крісло "джаллороссі". Ініціатором запрошення наставника "Шахтаря" є президент клубу Джеймс Паллотта.

Пауло Фонсека
Пауло Фонсека

Директори римлян Франческо Тотті і Джанлука Петраки до останнього наполягали на кандидатурі Синиші Михайловича, однак той відмовився залишати "Болонью".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Альтернативами Фонсеці на посаді головного тренера "Роми" розглядаються наставник "Сассуоло" Роберто Де Дзебри і його колега з "Порту" Сержіу Консейсау, проте до них звернуться лише в разі провалу в переговорах з Паулом Фонсекою.

Фонсека має на руках контракт із "Шахтарем", розрахований до літа 2020 року. Раніше наставник заявив, що має намір відпрацювати угоду до кінця.

Нагадаємо, Фонсека вперше заговорив про враження від українців.

Як повідомляв Знай.uа Лунін попрощався з гравцями Леганеса і розповів, де продовжить кар'єру.

Знай.uа писав, тренер Шахтаря вперше заговорив про перспективи Луніна, не тільки Реал.