Батько боксера Теофімо Лопеса, Теофімо Лопес-старший звернувся до Василя Ломаченко з образами.

"Ломаченко затримує дихання під водою на п'ять хвилин? Це лайно не допоможе йому, коли він вийде в ринг із моїм сином. Лайно, яке він робить з цифрами… Це все робиться для хайпу. Щоб ви всі подумали, що він особливий. У боксі відіграють роль навички. Ломаченко, що ти зробиш, коли мій син заїде по твоїй їб*ній голові?" – сказав Лопес.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Крім того, Лопес-старший заявив, що лінійний чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що Лопес-молодший легко перемогли Ломаченко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Ф'юрі десь 30 хвилин дивився, як тренується мій син, підійшов до мене і сказав: "Твій син особливий". Він сказав, що Теофимо легко поб'є Ломаченко. Це говорить хлопець, який знає бокс", - заявив батько боксера.

Нагадаємо, чемпіон світу з боксу розшукав інтернет-троля, і ось що з ним сталося.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ломаченко встановив унікальний рекорд.

Також Знай.uа писав, Ломаченко пояснив, навіщо виставив всі свої пояси на кону в бою з Кемпбеллом.