Чемпіон світу WBC Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) проведе найближчим часом два великих бої.
Як розповів промоутер Уайлдера Шеллі Фінкель, у наступному поєдинку американець зустрінеться з кубинцем Луїсом Ортісом, а потім має намір провемти бій з екс-чемпіоном британцем Тайсоном Ф'юрі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Найближчим часом Деонтей збирається битися з Луїсом Ортісом. Після цього ми спробуємо організувати бій з Тайсоном Ф'юрі. Не знаю, чому всі задають це питання, але наш наступний поєдинок - це Ортіс.
Нью-Йорк? Не можу сказати, де відбудеться наступний бій. Зараз ми домовляємося про місце проведення", - цитує Фінкеля Metro.
Нагадаємо, що перший бій Уайлдер - Ортіс відбувся 3 березня 2018 року в Нью-Йорку, тоді перемогу здобув Уайлдер.
Деонтей двічі відправляв Ортіса в нокдаун, і в 10 раунді рефері зупинив бій.

Як раніше писав Знай.ua, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) захистив свій титул у бою проти офіційного претендента Домініка Бризіла (20-2, 18 КО), нокаутувавши його в першому раунді.

Дивіться відео нокауту у бою Уайлдер - Бризіл:

Бій Уайлдер - Бризіл відбувся 18 травня в Нью-Йорку (США) і став головним боєм вечора.
Деонтей Уайлдер нокаутував Домініка Бризіла у першому раунді
Деонтей Уайлдер нокаутував Домініка Бризіла у першому раунді

Як раніше писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер звернувся до своїх потенційних суперників - британців Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) та Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Уайлдер заявив, що вважає себе королем Америки, тим боксером, який повернув боксу гордість і радість.
"Америка завжди мріяла про свого чемпіона. Про людину, за якою вона могла б спостерігати і радіти. Саме я - той боксер, який повернув сюди гордість і радість. У американців є людина, яку вони можуть назвати "найнебезпечнішим хлопцем на планеті". За останні кілька боїв я привернув до себе світову увагу. І це тільки початок.
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Але Джошуа і Ф'юрі теж є шанс. Якщо вони будуть битися з тим, з ким треба, то фанати в Америці їх приймуть і полюблять. Але для початку цим британцям необхідно зрозуміти, що тут все інакше. Ми по-іншому ставимося до боксу. Коли ці хлопці приїжджають у США, то повинні усвідомлювати, що я тут є королем. У мене є авторитет, всі дивляться мої поєдинки, тому що я монстр суперважкого дивізіону", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.
Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер різко висловився про те, що реванш з екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) відклали.