Президент федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко запропонував журналістці поцілунок у відповідь на докір у тому, що він дає інтерв'ю у нетверезому стані.

Так, журналістка запросила Башенка для інтерв'ю щодо скандалу з чемпіонкою Європейських ігор Ганною Соловей, але президент федерації велоспорту, за її словами, був "у нетверезому стані". Спочатку від звинувачень Башенко відмахувався, а потім запропонував журналістці поцілунок.

Нагадаємо, що раніше Олександр Башенко образив Ганну Соловей на Facebook. Сварка почалася через обурення Соловей, яка перемогла на Європейських іграх, що федерація велоспорту приписала собі її перемогу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях з'явився навіть міністр спорту України, який назвав поведінку Башенка хамською. Він заступився за Соловей і запевнив, що міністерство буде всіляко допомагати їй у подальшому.

Нагадаємо, українську чемпіонку публічно принизили, ось так у нас цінують переможців.

Раніше Знай.ua повідомляв, українські спортсмени тріумфально виступають на Європейських іграх.

Також Знай.ua писав, сотні спортсменів з Росії "попалилися" на допінгу.