Трансферний період триває, таким чином, і в українських гравців і у легіонерів вітчизняних клубів з'явилися нові можливості. Пропонуємо вашій увазі найгарячіші новини про можливі зміни за останні кілька діб.

Про нові події у світі футбольних переговорів повідомляє портал Sportanalytic.com.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Український захисник Владислав Дубинчак став гравцем львівських "Карпат". 21-річний захисник перебрався до складу "зелено-білих" на правах річної оренди.

Владислав Дубинчак

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Український нападник Роман Зозуля нарешті визначився з клубом на новий сезон. 29-річний форвард підписав новий контракт з "Альбасете", який розрахований на 2 сезони.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

Схоже, що Руслан Малиновський таки не виявиться в італійській "Сампдорії". Генуезький клуб вже вийшов з переговорів, адже не зміг домовитися з "Генк" про суму трансферу.

Руслан Малиновський
Руслан Малиновський

Український півзахисник Євген Коноплянка більше не перебуває у таборі "Шальке". Німецька преса стверджує, що наш гравець вже покинув команду Девіда Вагнера і веде переговори з новим клубом.

Євген Коноплянка
Євген Коноплянка

Захисник "Динамо" Сидклей отримав ще одну пропозицію про трансфер. Тепер підписати 26-річного латераля хоче бразильський "Сан-Паулу", який вже вступив в переговори. Раніше Сидклей міг піти в "Інтернасьональ", але "Динамо" не погоджується відпускати його в оренду.

Нагадаємо, нездійсненна мрія Ярмоленка обернулося сімейною драмою: "Дружина так і не пробачила".

Як повідомляв Знай.uа українські спортсмени раптово змінили прапор на російський.

Знай.uа писав, Шахтар відшив Легію: через Соболя розгортається неабияка боротьба.