Стало відомо, що спортсменка Київської обласної школи вищої спортивної майстерності (КЗ ШВСМ) Дар'я Слобода здобула блискучу перемогу в жіночому семиборстві на Командному чемпіонаті Європи з легкоатлетичного багатоборства Суперліги.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що дівчина 8 липня змогла побити власний рекорд у метанні спису (42.98 м). Також Дар'я перемогла у жіночому семиборстві і ідеально виконала норматив Майстра спорту України міжнародного класу (6165 очок).

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що українська тенісистка Даяна Ястремська (№35 WTA) обіграла 5 липня Вікторію Голубич з Швейцарії (81) у третьому раунді Вімблдонського турніру з призовим фондом 15 млн 477 тисяч фунтів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еліна Світоліна і Даяна Ястремська у понеділок, 8 липня, зіграють на кортах у четвертому колі матчів на Вімблдоні. Відповідний розклад з'явився на сайті змагань.

Також портал Знай.uа писав, що українська тенісистка Людмила Кіченок не змогла пробитися в 1/8 фіналу парного розряду Вімблдону. Вона грала в парі з американкою Ракель Атаво.