Відомий італійський футболіст Маріо Балотеллі зараз перебуває в активному пошуку нового місця роботи. Минулий сезон легендарний форвард збірної Італії провів у Марселі. А буквально днями стало відомо, що нападник вирішив змінити клуб.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також є інформація, що до гравця проявляють інтерес багато команд, але він поки не поспішає ставити підпис під контрактом і чекає на пропозицію від сильного колективу. За інформацією журналістів видання Talk Sport, непоганим варіантом для італійця може стати англійський "Вест Хем", де він стане одноклубником українця Андрія Ярмоленка.

Маріо Балотеллі

Балотеллі перейде в стан "молотобійців" безкоштовно, але він не є пріоритетною ціллю для клубу. З ним підпишуть контракт тільки, якщо не вдасться домовитися з іншими нападниками. Враховуючи характер Балотеллі, це не дивно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, доведеться постаратися: Зінченко пішов у новий сезон з "оновленим" МанСіті, конкуренція загострюється.

Як повідомляв Знай.uа "Ми заслуговували більшого": Мессі в стилі маленької школярки відмовився від "чемпіонських" нагород.

Знай.uа писав, Ярмоленко повернувся на тренування після важкої травми: затяжна відпустка закінчилася.