Офіцер КДБ Ігор Черкасов, який їздив з київським "Динамо" у закордонні відрядження з 1987 по 1991 рік, розповів, які курйозні випадки бували у його роботі. Передає "24".

Так, за його словами, якось після перемоги у ресторані "Берізка" гравцям організували незвичайний бенкет.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як видовище був обіцяний "танець живота". У розпал вечері з'явилася танцівниця, яка трохи відрізнялася своїм виглядом від наших уявлень про таке... Присвятила нам більше двох годин. Підходила до столиків, запрошувала гравців і тренерів приєднатися до неї. І її заклик, у підсумку, мав ефект. З одного зі столів піднялися двоє гравців. Один вирвався на середину танцполу і допомагав танцівниці, вміло повторюючи її руху. За ним пішов і інший футболіст. Пізніше Лобановський з'ясував, що через шеф-кухарі та обслуговуючий персонал замовлений томатний сік футболістам додавали трохи горілки", - згадав Черкасов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, за словами агента, під час турніру у Лос-Анджелесі "динамівці" отримали ще більш сміливий подарунок.

"Нас запросив до себе додому екс-киянин Семен Кац, який разом з сім'єю переїхав у Лос-Анджелес у 70-х. Всіх нас вразили розміри його будинку, відкритий басейн на галявині перед особняком. Після вечері Семен запропонував відправитися в ресторан "Отаман", - розповів Черкасов.

Так, за його словами, у ресторані співав тоді ще нікому не відомий Михайло Шуфутинський, а Пузач отримав від одного з емігрантів у подарунок золотий Rolex зі словами "ви були моїм улюбленим футболістом".

"Паралельно нам всім запропонували піднятися на другий поверх. Сказали, що там нас чекають дивовижні темношкірі дівчата. Мовляв, все вже оплачено, це наш подарунок для київського Динамо, за яке ми всі щиро вболіваємо", - згадує агент.

Однак, футболістам довелося відмовитися від пропозиції, щоб інформація не просочилася у пресу.

Нагадаємо, жена екс-захисника Динамо вивалила груди у ресторані.

Раніше Знай.uа повідомляв, екс-захисник "Шахтаря" Данченко став на бік Зеленського.

Також Знай.uа писав, футболист збірної України Ордець послав Шевченка.