Центральний корт Всеанглійського клубу лаун-тенісу і крокету прийме у неділю, 14 липня, приблизно о 16:00 (за Києвом) поєдинок першої та третьої ракеток світу, щоб з'ясувати, хто з них найсильніший в цьому році.

Відомо, що це буде 133-й фінал Вімблдону, право зіграти в якому завоювали Новак Джокович і Роджер Федерер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серб на шляху до фіналу віддав лише два сети - у третьому колі поляку Хуркашу і в півфінал іспанцеві Баутіста-Агуту. Власне, сітка у Джоковича виявилася куди більш легшою, ніж у швейцарця.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

А ось Федерер, починаючи з чвертьфіналу, мав куди більш серйозніших опонентів. Спочатку холоднокровність Роджера перевірив Кей Нішікорі (перемога 3:1), а в півфіналі глядачі стали свідками класичного протистояння швейцарця з Рафаелем Надалем.

За версією букмекерів, більше шансів на перемогу у представника Сербії. На тріумф Джоковича можна поставити з коефіцієнтом 1,55. В той же час перемога швейцарського тенісиста оцінюється коефіцієнтом 2,66.

Нагадаємо, Новак Джокович зізнався, чого чекає від зустрічі з Федерером.

Як повідомляв Знай.uа вперше за 8 років: Федерер зіграє з Надалем на Ролан Гаррос.

Знай.uа писав, увійде в історію: Надаль в Римі встановив унікальний рекорд.