У понеділок, 15 липня, помер екс-чемпіон світу з дзюдо Крейг Феллон. Причина загибелі 36-річного спортсмена поки невідома.

Феллон став чемпіоном світу в 2005 році, коли виступав у ваговій категорії до 60 кг. У 2006 році йому вдалося перемогти у чемпіонаті Європи. Таким чином Феллон став другим у Великобританії дзюдоїстом, який утримував титули чемпіона світу і Європи одночасно.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після завершення кар'єри спортсмена Феллон перейшов на тренерську роботу. Був головним тренером Асоціації дзюдо Австрії та Асоціації дзюдо Уельсу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Ібрагімович ледь не отримав в обличчя від юної таеквондистки.

Як повідомляв портал Знай.uа, 19-річний український баскетболіст Іссуф Санон зробив патріотичну заяву. За словами баскетболіста, він завжди хоче грати за Україну.

Також портал Знай.ua писав, футбольний клуб "Валенсія" купив 22-річного форварда Максі Гомеса у "Сельти". Контракт футболіста з "Валенсією" розрахований на 5 років і діє до літа 2024 року. Клаусула Гомеса становить €140 мільйонів.