Шведський футболіст боснійсько-хорватського походження, нападник клубу MLS "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович у своєму останньому дербі з "Лос-Анджелесом" потужно заїхав ліктем по обличчю знаменитого захисника суперника – лівійця Мохамеду Мунірову. Про це повідомляє видання Sport Bible.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Златан Ібрагімович

Варто відзначити, що в найближчому часі Мунірові повинні провести складну операцію. Згідно з інформацією, лікарі діагностували у захисника перелом вилиці. Фотографії-доказ наслідків нещасного випадку були опубліковані в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Нагадаємо, що Сергій Булеца пробився до списку зірок європейського футболу. У черговому випуску були відзначені юні футболісти. Вони відмінно зарекомендували себе на чемпіонаті світу.

Як повідомляв портал Знай.ua, півзахисник німецького "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка може підписати контракт з "Фенербахче". Він знаходиться в кроці від переходу в турецький клуб.

Також портал Знай.ua писав, що головний тренер мадридської футбольної команди "Реал" Зінедін Зідан підтвердив, що вінгер Гарет Бейл повинен покинути команду.