Стало відомо, що в Росії зазнала жахливого побиття відомого кікбоксера дівчина. Знаменитий спортсмен з Санкт-Петербурга Віталій Крутолевич до невпізнання понівечив свою хорошу подругу. Причиною цієї жахливої події стало те, що дівчина відмовилася приготувати йому суп.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слід зазначити, що молодий 26-річний спортсмен Крутолевич займається кікбоксингом і тайським боксом, а також виступав у фіналі Кубка світу з К-1. Тим не менш, в сімейному житті боксер "пробив дно".

У Пітері хлопець жив разом зі своєю дівчиною Анастасією. Судячи за її твердженням, молодий спортсмен жив за її рахунок. Одного разу Крутолевич розбудив свою дівчину і почав вимагати від неї, що б та негайно зварила суп. Вона відмовилася і за непокірність отримала удар в обличчя. Про це повідомляє телеграм-канал Mash на Мийці.

Таким чином, Віталій зламав дівчині лицьову кістку в декількох місцях. Вона перенесла операцію і лікувалася близько року. Експертиза довела, що її здоров'ю було завдано тяжкої шкоди. Тепер кримінальна справа може відправитися в суд.

Нагадаємо, що Джованні Гутьєррес нокаутував Вільяма Энкарнасьона.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер назвав головні козирі Дерев'янченко в бою з Альваресом.

Також портал Знай.ua писав, що бій Гвоздик - Бетербієв відбудеться 18 жовтня в США.