Два футбольних клубу "Реал Мадрид" і "Барселона" продовжують вести боротьбу за бразильського футболіста Неймара.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, що знайти компроміс з французьким футбольним клубом "Парі Сен-Жермен" — завдання не з легких, так ще й сам бразилець просить величезну заробітну плату.

Як повідомляє AS, футболіст вимагає контракт строком на п'ять років із зарплатою в 35 мільйонів євро в рік після вирахування податків.

Втім, за словами джерела, "вершкові" готові задовольнити фінансові запити зіркового бразильця.

Таким чином, "Барселоні" або "Реалу" доведеться витратити на бразильця 175 мільйонів євро на облік зарплати плюс гроші за трансфер, що істотно ускладнює дану угоду.

Нагадаємо, що каталонська "Барселона" звернулася до нападаючого ПСЖ Неймару з проханням. Керівництво клубу просить Неймара не поспішати з переходом в мадридський "Реал", який запропонував за нього ПСЖ Луку Модріча і 120 млн євро.

Як повідомляв портал Знай.ua, французький ПСЖ відмовився від пропозиції "Барселони" щодо оренди Неймара.

Також портал Знай.ua писав, що зірковий нападник Неймар розлютив шанувальників ПСЖ.