Захисник Барселони Жерар Піке розповів про особливості особистого контракту Ліонеля Мессі з "Барселоною". Так, у ньому є пункт, який дозволяє 32-річному гравцю безкоштовно покинути іспанських чемпіонів у кінці будь-якого сезону.

"Я знаю, що Мессі може піти безкоштовно у кінці кожного сезону. Всі знають, наскільки він вірний Барселоні, так що це мене аніскільки не турбує. Він заслужив право вибирати, що робити зі своїм майбутнім, після всього, що він дав клубу", — заявив Піке.

Як відомо, Мессі неодноразово заявляв, що після закінчення кар'єри в "Барселоні", він перейде лише в "Ньюеллс Олд Бойз", де він і починав свою кар'єру.

"Я все більш впевнений, що в Європі Барселона буде моїм єдиним клубом. Я завжди говорив, що хочу одного разу знову зіграти в аргентинський футбол, не знаю, чи відбудеться це, але я думаю про це. Це було б в Ньюеллсі, більше ніде", - говорив Мессі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Мессі названо найкращим нападником ЛЧ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Мессі "затроллив" навіть зіркового тата, ролик розлетівся по всій мережі.

Також "Знай.uа" писав, Роналду Мессі зробив дивну пропозицію, зазвичай таке говорять жінкам.