Скандальний російський футболіст Олександр Кокорін нещодавно вийшов з тюрми, але вийти на поле не зможе ще як мінімум 5 місяців. Російський футбольний союз (РФС) відмовився його реєструвати, тому Кокорін не зможе виступити за ФК "Зеніт" у Чемпіонаті Росії з футболу.

Варто відзначити, що головний тренер пітерського клубу Сергій Семак емоційно проккоментировал інцидент, за пізніше видалив пост.

"Важко стримати емоції і в черговий раз хочеться поаплодувати владі, цього разу футбольній, за рішення "відмовити у реєстрації" Кокоріну А. займатися його роботою. Мало того, що він рік провів за проступок, який здійснювали 99% чоловічого населення (але не зазнали аналогічного покарання). Так тепер його вирішили ще на п'ять місяців залишити без футболу. Виявляється Саша небезпечний не тільки для суспільства, але і для футболу", - написав Семак на своїй сторінці у Instagram.

Нагадаємо, що російських футболістів Кокоріна і Мамаєва затримали у жовтні 2018 року за участь у двох бійках. Вони напали на чиновника, розбивши йому стілець про голову. 17 вересня вони вийшли на свободу, провівши в колонії близько двох місяців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, зірки Збірної України Зінченко і Коноплянка поганяли Луніна по кутах.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кокорін і Мамаєв почули остаточний вирок суду.

Також Знай.ua писав, головна свідок у справі Кокоріна і Мамаєва випала з вікна.