Скандальний російський футболіст Павло Мамаєв залишився без клубу. Російський ФК "Краснодар" розірвав контракт з півзахисником, який нещодавно вийшов з колонії.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, угоду розірвано за згодою обох сторін. У "Краснодарі" відмовилися давати які-небудь коментарі з цього приводу, хоча керівництво зазначило, що клуб "глибоко переживав" арешт Мамаєва.

Як відомо, футболістів Кокоріна і Мамаєва заарештували у жовтні минулого року після того, як вони побили чиновника в одній з російський кав'ярень. Спортсмени провели у колонії близько двох місяців і були звільнені 17 вересня.

У той же час Кокоріна відмовилися реєструвати в якості гравця "Зеніту" Російський футбольний союз, тому у найближчі 5 місяців він не вийде на поле.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, зірки Збірної України Зінченко і Коноплянка поганяли Луніна по кутах.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кокорін і Мамаєв почули остаточний вирок суду.

Також Знай.ua писав, головна свідок у справі Кокоріна і Мамаєва випала з вікна.