24-річний футбольний фанат - американець Карсон Кінг за допомогою пива зібрав понад 1 млн доларів, які передав дитячій клініці.

Все почалося з того, що Карсон вирішив пожартувати і зібрати грошей собі на пиво. Він намалював плакат "Необхідно поповнити запаси Busch Light" (вказавши свої реквізити), і засвітився в ефірі спортивного телеканалу ESPN під час трансляції футбольного матчу 14 вересня.

Карсон Кінг
Карсон Кінг

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же день на його рахунок надійшло $400. У Фейсбуці хлопець чесно зізнався, що візьме собі $15 на ящик пива, а решту передасть дітям.

В результаті Карсон передав дитячій клініці в Пенсільванії 1 мільйон доларів.

Крім того, коли про цю історію дізналися виробники пива Bush, то повідомили, що випустять серію банок із зображенням Карсона. До того ж пришлють йому вантажівку з річним запасом напою.

Як писав Знай.ua, 23 вересня в Мілані (Італія) відбулася церемонія вручення нагород The Best FIFA Football Awards-2019.

Премію імені Пушкаша за найкращий гол сезону 2018/19 отримав 18-річний угорський форвард "Дебрецена" Даніель Жорі.

Півзахисник яскраво відзначився шедевральним м'ячем у грі з командою українця Сергія Реброва "Ференцварош", коли в компенсований час він зміг вирвати перемогу для своєї команди ударом в падінні через себе.

Юний форвард став наймолодшим володарем премії імені Пушкаша в історії.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.