Відомий ірландський спортсмен, ексчемпіон Конор Макгрегор незабаром постане перед ірландським правосуддям. Конору доведеться відповідати за законом, за вчинений ним скандальний вчинок у пабі. Варто зазначити, що весь інцидент було знято на камери відеоспостереження.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ірландського видання Irish Post.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

За інформацією журналістів, засідання відбудеться 11 жовтня. Причина - побиття бійцем літнього чоловіка в пабі. Конору загрожує до півроку в'язниці за цей інцидент. Також, він повинен буде заплатити штраф у розмірі 1500 євро.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто зазначити, що ще на початку 2019-го року Макгрегор не пошкодував людину, яка відмовилася пити з ним його віскі, назвавши напій л*йном. Проте пізніше Конор прокоментував скандальний інцидент.

"Я був не правий... Ця людина заслуговувала того, щоб насолоджуватися своїм перебуванням в пабі, не закінчуючи день таким чином. Я намагався загладити свою провину, і зробив це тоді. Але це не має значення. Я допустив помилку і несу за це відповідальність", - сказав Макгрегор.

Нагадаємо, боєць UFC "вирубив" суперника: відео жахливого нокауту.

Як повідомляв Знай.uа вперше в історії: Діас і Масвидаль поборються за унікальний титул UFC.

Знай.uа писав, гравець НБА побив глядачів перед матчем: відео.