Нещодавно у мережі почали пліткувати про роман дівчини півзахисника "Металіст" Крістіана Еріксена з його колегою по команді Яном Вертонгена. Сам Еріксен назвав ці чутки вигадкою.

27-річний футболіст з 2012 року зустрічається з Сабріною Квіст. Однак говорять, що вона зрадила свого коханого, закрутивши інтрижку із захисником команди "Металіст" Яном Вертонгеном. Варто додати, що сам Вертонген має дружину.

Обидва футболісти відхрещуються від такої інформації й заявляють, що усе це плітки. Еріксен прикріпив до свого твіту посилання на матеріал, ображає його гідність і гідність його подруги, і написав лише одне слово: "Нісенітниця". Вертонген опублікував твіт з серією смайлів, підтримавши послання Еріксена.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Однак, подейкують, що між двома футболістами нещодавно сталася бійка. Причиною цього могла бути саме зрада Сабріни Квіст.

Чутки про роман дівчини Крістіана з Вертонгеном з'явився раніше на цьому тижні, коли бельгієць був помічений з синцем під оком. Повідомлялося також про бійку гравців "шпор", в якій нібито брав участь форвард Гаррі Кейн.

Еріксен і Квіст перебувають у романтичних стосунках з 2012 року. У минулому році у пари народився син Альфред.

Нагадаємо, Михайличенко став на захист Динамо після гри з Лугано: "Не показали все, що могли".

Як повідомляв портал Знай.uа, помер відомий Олімпійський чемпіон і капітан збірної. Колишній футболіст збірної Нігерії олімпійський чемпіон Айзек Проміс помер від серцевого нападу.

Експерти вважають, що це могло бути пов'язано з інтенсивністю навантажень в професійному спорті, а також з тим, що футболісти можуть приймати якісь речовини, що дозволяють їм переносити великі навантаження.

Також портал Знай.uа писав, що Олімпійська чемпіонка "влетіла" на два мільйони через брехливого екстрасенса: "Містично розрулила проблеми".