У коханої українського легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влади Седан є чимала армія шанувальників в соцмережах. За дівчиною стежить понад 160 тисяч користувачів Instagram, тому Влада не забуває радувати дописників яскравими фотографіями.

Цього разу дівчина опублікувала фотографію зі зйомок на телеканалі Футбол 1/Футбол 2. Лада Седан позує з мікрофоном в компанії чотирьох експертів на стадіоні "Металіст".
Кадр зроблений у день матчу збірних України і Литви. Поєдинок виграли підопічні Андрія Шевченка з рахунком 2:0. Два голи у ворота супротивника поклав Руслан Малиновський, чим викликав захват у футбольних вболівальників. Коханий журналістки, захисник МанСіті Олександр Зінченко теж вийшов на поле в основному складі і допоміг збірній в отриманні важливих трьох очок у матчі відбору на Євро-2020.

Шанувальники не пройшли повз і засипали публікацію компліментами, деякі гостро жартували:

"Прямо як мем...", "Ви мене вибачте, але це напрошується на той мем, ну там де 7 негрів і ...", "I love you so much", "Хороша чортиця, Зінкіна", "Знайомий мемчик...", "Бусічка моя ❤️🔝 міс ю ма гьорл", " 4 охраніка і одна багиня", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще
Також портал Знай.ua писав, що Олімпійська чемпіонка "влетіла" на два мільйони за брехливого екстрасенса: "Містично розрулила проблеми".