Романтична подія сталася під час футбольного матчу між харківським "Металістом-1925" і столичним клубом "Оболонь-Бровари". Відтак, на футбольному полі зробили пропозицію.

Як відзначається, один з фанатів харківської команди попросив своїх кумирів допомогти йому оригінально зробити пропозицію руки і серця власній коханій. На таке футболісти"Металіста-1 925" погодилися та після закінчення матчу прямо на футбольному полі розкрили величезний банер, де було написано: "Алена, виходь за мене".

Зауважимо, що з футболістами взяв участь у дійстві і головний тренер харківського клубу Андрій Демченко. Після такого дівчина не змогла відмови та відповіла хлопцеві згодою на шлюб.

Нагадаємо, зірковий бомбардир "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро потрапив в автомобільну аварію, коли їхав на своєму автомобілі на тренування команди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, захисник "Динамо" засвітився в компанії ефектної білявки. Відтак, захисник київського "Динамо" поляк Томаш Кендзьора зустрічається з українкою Вікторією Стецик. На своїй сторінці в instagram дівчина ділиться спільними фотографіями.

Також портал Знай.ua писав, Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020.