Нападник "ПСЖ" Кіліан Мбаппе встановив унікальний рекорд в матчі Ліги чемпіонів проти "Брюгге", повідомляє OptaJean.

Мбаппе забив гол на 61 хвилині матчу, який став для футболіста 15-м голом в ЛЧ. Таким чином, він став наймолодшим футболістом, який зміг забити 15 голів в Лізі чемпіонів (на момент досягнення цього йому було 20 років, 306 днів).

Раніше наймолодшим гравцем за цим показником був Ліонель Мессі (21 рік і 288 днів).

Відзначимо, що в матчі проти "Брюгге" на 79-й та 83-й хвилинах Мбаппе забив ще по голу, оформивши у матчі хет-трик.

Як писав Знай.uа, Кіліан Мбаппе став претендентом на "Золотий м'яч" за підсумками 2019 року.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Як раніше повідомляв Знай.ua, справу проти нападника "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі за звинуваченням в ухиленні від сплати податків і шахрайстві закрили.
За інформацією видання, в ході засідання суддя Марія Тардон постановила припинити провадження за скаргою, яка була представлена колишнім співробітником благодійного фонду "Лео Мессі" Федеріко Ретторі.
Ліонель Мессі
Ліонель Мессі
На думку судді, звинувачення Ретторі не було підкріплено ніякими даними та доказами: позивач покладався виключно на повідомлення ЗМІ.
Тардон також зазначила, що частина можливих злочинів, у яких звинувачують Мессі, могла бути здійснена на території Аргентини. А це - поза компетенцією правоохоронної системи Іспанії.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.