Зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію, пише Sky Sports.
"Привіт, Іспанія! Вгадаєте, що? Я повертаюся!", - повідомив Ібрагімович.
Раніше повідомлялося, що більшість клубів Італії хочуть підписати Ібрагімовича.

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович запустив цікавий челлендж на честь знаменитого фільму "Матриця" - #matrixchallenge.

На своїй сторінці в twitter 37-річний Ібрагімович поділився відео з хештегом #matrixchallenge. Там футболіст показав, як тримає м'яч на грудях, нахилившись назад, і рухає руками, як Нео з "Матриці".
Ібрагімович кинув виклик півзахиснику "Манчестер Юнайтед" Полю Погба, російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову та тенісистові Новаку Джоковичу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляє ESPN, Ібрагімович підписав зі своїм клубом новий контракт до кінця 2019 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Гелаксі" не розголошує умови контракту, але, за даними джерела, зарплата гравця складе близько 7,5 млн доларів на рік. В такому випадку він перевершує Кака ("Орландо") і Себастьяна Джовінко ("Торонто") з зарплатами в 7,17 і 7,13 млн. на рік, відповідно.

В минулому сезоні 37-річний Златан Ібрагімович провів 27 матчів у MLS і забив 22 м'ячі. Його команда при цьому не зуміла пробитися в плей-офф.

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.