Зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович може перейти в "Мілан", пише видання Marca.
За інформацією джерела, 38-річний футболіст веде переговори з "Міланом", де виступав з 2010 по 2012 роки.
Крім того, Ібрагімовича хоче підписати "Болонья".

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович запустив цікавий челлендж на честь знаменитого фільму "Матриця" - #matrixchallenge.

На своїй сторінці в twitter 37-річний Ібрагімович поділився відео з хештегом #matrixchallenge. Там футболіст показав, як тримає м'яч на грудях, нахилившись назад, і рухає руками, як Нео з "Матриці".
Ібрагімович кинув виклик півзахиснику "Манчестер Юнайтед" Полю Погба, російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову та тенісистові Новаку Джоковичу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляє ESPN, Ібрагімович підписав зі своїм клубом новий контракт до кінця 2019 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.