Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) звернувся до чемпіона світу WBC в суперважкій вазі американського боксера Деонтея Уайлдера (41-0-1, 40 КО) напередодні їх реваншу.
Відео Ф'юрі виклав на своїй сторінці в Instagram.
Ф'юрі заявив, що в їх першому бою у нього вкрали перемогу, але ву реванші він має намір закінчити розпочате.
"Я адресую це повідомлення Деонтею Уайлдеру, який нещодавно сказав, що я не хочу з ним битися. Ой, як я його боюся. Якщо б я тебе боявся, то не виходив би на бій, провівши три роки поза рингом. Я побив тебе в твоїй рідній країні, але мене пограбували і дали нічию.
Не знаю, чому ти думаєш, що я переживаю через тебе. Займися своїм поєдинком з Луїсом Ортісом та іншими справами. Перестань використовувати моє ім'я для хайпу. Я ні про що не прошу в цьому світі, я отримую усе завдяки наполегливій праці.
Уайлдер, займися своїми справами, і ми зустрінемося 22 лютого. Тоді я завершу розпочате. На цей раз я тебе поб'ю, велика бомжацкая дупа", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, реванш Ф'юрі - Уайлдер призначений на 22 лютого 2020 року.

За словами Ф'юрі, його тренуватиме ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4).

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

"Ви зможете побачити мій дебют в ММА цього року. Ми спілкувалися з Конором Макгрегором, і він виявив бажання мене тренувати. Мене це влаштовує.

Конор просто сказав: "Коли будеш готовий, приступимо. Приїжджай в Дублін і почнемо тренування". Не можу дочекатися. Я прийму його пропозицію", - розповів Ф'юрі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.