Стало відомо, що бій зоряного бразильського бійця змішаного стилю (MMA) Радсона Каліокейна з Матиосом Мендозою в Future Fighting Championships закінчилася досить трагічно. Про це повідомляє Depo.Сектор.

Так, бразилець Каліокейн скидав вагу, і його організм був зневоднений. В результаті після поєдинку з Мендозою він потрапив у лікарню. В кінцевому підсумку, ліва частина тіла Радсона паралізувало, він з великим трудом пересувається і розмовляє.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) приїхав у Київ на запрошення Parimatch, амбасадором якої він є з 2019 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) Оді Аттар заявив, що боєць не винен у сексуальних домаганнях.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом. Після перемоги Ф'юрі поділився планами на майбутнє. За словами боксера, у наступному році він проведе реванш з американцем Дэонтеем Вайлдером (41-0-1, 40 КО).