У Харкові на стадіоні "Металіст" у неділю, 10 листопада, відбудеться найочікуваніший матч 14-го туру Української Прем'єр-ліги. Донецький "Шахтар" прийматиме столичне "Динамо".

Для підопічних Олексія Михайличенка даний матч — можливість скоротити розрив до гірників, а ось "Шахтар" може спробувати реабілітуватися за виліт із кубка. Про це пишуть російські ЗМІ.

гравці Київського Динамо
гравці Київського Динамо

Відомо, що українське "класико" розпочнеться о 17:00. Останні матчі обидві команди провели в середині тижня у єврокубках. І, за в цілому однакових результатів, емоції від матчів у Лізі Чемпіонів та Лізі Європи у команд вийшли різними.

Фаворитом у цій зустрічі вважається "Шахтар". На його перемогу ставки приймають з коефіцієнтом 1,75, у той час як на "Динамо" цей коефіцієнт дорівнює 4,25. Навіть нічию букмекери бачать більш імовірною, даючи на неї коефіцієнт 4,05. Перевірити правильність цих котирувань можна буде сьогодні, 10 листопада, о 17:00. У прямому ефірі зустріч покажуть телеканал "Футбол 1".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Джорджина Родрігез у відвертій позі розігріла літак Роналду: "Ось такий комфорт...", фото.

Як повідомляв Знай.uа порвав сорочку і видав "танець живота": пишний бейсбольний фанат влаштував веселе шоу на трибуні, відео.

Знай.uа писав, помер легендарний радянський футболіст Спартака і збірної СРСР.