Стало відомо, що в неділю, 10 листопада, на стадіоні "Металіст" пройде 94-е українське "класико" між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо". Проведуть онлайн трансляцію матчу "Шахтар" – "Динамо" з відео самих незабутніх моментів поєдинку і деталями подій. Напередодні український дизайнер Віктор Анісімов з "Шахтарем" продемонстрували бренд fashion-одягу "1936".

Показ одягу 1936

Так, це захід пройшов у київському Champion Hall. На презентацію прийшли гендиректор клубу Сергій Палкін, асистент головного тренера "гірників" Дарійо Срна і самі футболісти донецького клубу "Шахтар" зі своїми супутницями, а також популярна телеведуча Катя Осадча, і співак Володимир Дантес.

Слід зазначити, що логотипом став помаранчевий коло, який відзначає зв'язок з айдентикой ФК "Шахтар". Ця колекція осінь-зима – 2020/21 складається з 36 моделей, у тому числі з 19 речей-трансформерів. Продаж почалася з суботи, 9 листопада, в обмеженій кількості.

Показ одягу 1936

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Показ одягу 1936

Показ одягу 1936

Показ одягу 1936

Показ одягу 1936

Показ одягу 1936

Показ одягу 1936

Нагадаємо, що в Хорватії донецький "Шахтар" зіграв проти "Динамо Загреб" у матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на стадіоні "Металіст" у неділю, 10 листопада, відбудеться найочікуваніший матч 14-го туру Української Прем'єр-ліги. Донецький "Шахтар" прийматиме столичне "Динамо".

Також портал Знай.ua писав, що віце-президент "Динамо Київ" Євген Красніков хоче покинути свою посаду.