Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) провів сімейний день з дружиною і дітьми.
Дружина Макгрегора Ді Девлін в своєму Instagram опублікувала відео з дитячого свята, на якому Конор вітає дочка друзів з днем народження.

Нагадаємо, у Конора і Ді Девлін двоє дітей: дворічний син Конор-молодший і донька Кройя, якій немає ще й року.
Нагадаємо, зараз Конор Макгрегор готується до наступного бою, який відбудеться 18 січня 2020 року.

Як писав Знай.ua, контракт на бій буде підписаний найближчим часом.

"В цей уїк-енд у нас була дуже продуктивна розмова з UFC. Знаю, що Конор вже оголосив дату (18 січня), і під час спілкування з організацією ми остаточно її схвалили, і домовилися про наступного опонента.

Ми не плануємо сьогодні розкривати всіх подробиць, але я хочу сказати, що угода незабаром буде завершена і я не бачу абсолютно нічого, що цьому може завадити. Обидві сторони бажають домовитися. Кожен, хто залучений, зацікавлений в тому, щоб все пройшло як треба, і що важливіше: фанати дійсно раді його поверненню", - передає слова Оді Аттара MMAJunkie.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.