Український борець греко-римського стилю Микола Кучмій отримав бронзову медаль Європейських ігор-2019, які пройшли в Мінську, повідомляє Insidethegames.
За інформацією видання, Кучмій поступився Кирилу Грищенко в чвертьфіналі турніру у вазі 130 кг, але пізніше білорус, який завоював золото домашніх Європейських ігор, попався на допінгу.
У підсумку, срібний призер змагань грузин Якоб Каджая отримав золото, володар бронзи росіянин Сергій Семенов - срібло, а українець, який поступився Семенову в сутичці за третє місце - отримав бронзу.

Нагадаємо, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль.

Як писав Знай.ua, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Алла Белінська завоювала бронзову медаль на VII Всесвітніх іграх серед військовослужбовців в Ухані (Китай).

Белінська завоювала медаль у ваговій категорії 76 кг, перемігши представницю Латвії.

Як раніше повідомляв Знай.ua, українська каратистка Анжеліка Терлюга утримує статус найкращої каратистки світу у ваговій категорії до 55 кілограм.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляється на офіційному сайті Всесвітньої федерації карате (WKF), за підсумками сезону Терлюга набрала 19114 очок. У її найближчої переслідувачки - італійки Сари Кардін - 18582 очки.

Нагадаємо, з початку 2019 року Терлюга завоювала п'ять золотих та одну бронзову медаль на шести турнірах KARATE 1 Premier League.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

А чотирьох KARATE 1 Series A українська каратистка взяла три нагороди: золото, срібло і бронзу.

В Олімпійському рейтингу зараз Терлюга друга (7087,5), поступається лише спортсменці з Туреччини - Серап Озчелік Сарапоглу (7657,5), яка виступає в категорії до 50 кг У відборі на Олімпіаду-2020 в Токіо вони мають загальний рейтинг.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ярослава Магучих була визнана найкращою молодою спортсменкою Європи за версією Європейських олімпійських комітетів.