Стало відомо, що український коментатор з гумором Віктор Вацко відреагував на поразку збірної Росії з футболу від Бельгії в матчі 9 туру відбіркового циклу чемпіонату Європи 2020 року. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Збірна Росії і Бельгії

"А за 1:4 вдома від Бельгії дають титул чемпіона Європи?", — написав він.

Користувачі мережі відреагували на жарт по-різному: хтось підтримав, хтось розкритикував.

"Ви все поплутали. За шотландію давали, а за бельгію просто героя росії", "Це типу такий троллінг? не зрозумів приколу...", "Мля, Вітя, ти безсумнівно великий профі, але до життя настільки наївний. Не троль, у тебе це погано виходить", "Аааа! Оцінив!", "Тролити Рашу за будь-якої погоди", - відповіли користувачі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що до матчу з Бельгією тренер російської команди Станіслав Черчесов заявив, що основною метою для його підопічних є перемога на Євро-2020.

Російська збірна достроково вийшла на Євро-2020, гарантувавши собі 2 місце в групі I. Фінальний матч кваліфікації відбудеться у вівторок, 19 листопада.

Нагадаємо, що захисник російського "Зеніту" Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Англія з великим рахунком обіграла Чорногорії (0:7), а Чехія здолала Косово (2:1).

Також портал Знай.ua писав, що зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду оформив 55 хет-трик у кар'єрі.