27 листопада о 22:00 в Копенгагені на "Новому стадіоні Мальме" відбудеться матч групового етапу Ліги Європи "Динамо" – "Мальме". Так, після двох нічиїх поспіль українці впритул підпустили до себе шведів.

Трансляцію зустрічі можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2", а також на oll.tv.

Варто уточнити, що минулий матч цих команд відкривав груповий етап Ліги Європи для киян і став початком переможної серії "Динамо" у всіх турнірах.

Динамо і Копенгаген, Сьогодні
Динамо і Копенгаген, Сьогодні

Проте "Мальме" після спарених матчів з "Лугано" опинилося всього в один бал від наших хлопців. До того ж на папері форма у обох команд схожа – в останніх п'яти матчах і ті, і ті здобули три перемоги, один раз програли і ще раз зіграли внічию.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Примітно, що однакові шанси команд підтверджують і букмекерські коефіцієнти. На перемогу "Мальме" ставки приймаються з коефіцієнтом 2,89, на перемогу "Динамо" коефіцієнт трохи менший – 2,66.

Нагадаємо, форвард "Динамо Брест" Олексій Хобленко заявив про бажання повернутися в чемпіонат України.

Як повідомляв портал Знай.uа, київський футбольний клуб Динамо розібрався з ФК "Маріуполь" з рахунком 3:0.

Також портал Знай.uа писав, що расистський скандал в українському футболі отримав продовження.