В 16-му турі Української прем’єр-ліги донецький “Шахтар” зіграв унічию з “Маріуполем” - 1:1, повідомляє “Sport.ua”.

В першому таймі чемпіони України відкрили рахунок вже на 15-й хвилині — Павло Полегенько у своєму штрафному майданчику притримав за руку Євгена Коноплянку, а Тайсон реалізував пенальті.

Шахтар, twitter.com/FCShakhtar
Шахтар, twitter.com/FCShakhtar

А на початку другого тайму “Маріуполь” зрівняв — Сергій Болбат ледь не зрізав у власні ворота навіс Ігоря Тищенка. Воротар “Шахтаря” Андрій П’ятов відбив м’яч, проте просто на ногу Іллі Путрі. Зустріч завершилась з рахунком 1:1.

Ця нічия стала для “Шахтаря” першою в цьому сезоні втратою очок в гостях. Востаннє донецька команда не вигравала в гостях ще минулого сезону — 24 квітня в Києві зіграли нульову нічию з “Динамо”. А “Маріуполь” відібрав у “Шахтаря” очки вперше з 2013 року.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадуємо, що раніше стало відомо про те, що збірна України в рамках підготовки до Євро-2020 проведе два товариських матчі — проти збірних Франції та Польщі.

Як повідомляв портал Знай.ua, що сестра Мілевського зізналася, чим займається футболіст за межами України: "Він досі..."

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.