Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) проведе три бої у 2020 році.
Про це повідомив відомий інсайдер Аріель Хельвані.
"У планах Макгрегора три бої у 2020 році. Після бою з Серроне він хоче провести бій навесні або влітку. Можливо, з Масвідалем або Нейтом Діасом. А в кінці року він хоче зустрітися з Хабібом Нурмагомедовим у Москві, якщо він ще буде чемпіоном. Конор хоче взяти титул і змусити всіх замовкнути", - розповів Хельвані.

Бій відбудеться у Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Нагадаємо, в останньому бою Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову. А Серроне програв два останніх бої Тоні Фергюсону та Джастіну Гетжи.

Як писав Знай.ua, Конор Макгрегор готується до наступного бою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.